Woolrich: een merk met een rijke historie

Duurzaam, warm en comfortabel zijn enkele sleutelwoorden als het gaat om de kleding van Woolrich. Dit Amerikaanse kledingmerk bestaat al ruim anderhalve eeuw en is genoemd naar de Woolrich molen van de Engelse immigrant John Rich. Aanvankelijk maakte Woolrich wollen dekens voor soldaten en kleding voor jagers en houthakkers.

Mooie stoffen en een goede pasvorm

Woolrich, dat opgericht is in 1830, is de oudste kledingproducent ter wereld. Het merk is vooral bekend vanwege de ontwerpen van een aantal klassiekers, zoals de jacks en parka’s met bontrand. Maar Woolrich heeft nog veel meer te bieden. Zo heeft Pauw.com naast jassen van dit merk ook elegante jurken, broeken en shawls in het assortiment.

De stijl van de kleding van Woolrich wordt gekenmerkt door eenvoud. Belangrijk voor het Amerikaanse label is het gebruik van hoogwaardige stoffen en een weldoordachte pasvorm. Woolrich is sinds de oprichting uitgegroeid tot een sterk merk en de dames- en herenkleding en is ook in Europa erg geliefd.

Stijl wordt gecombineerd met een hoge kwaliteit

Woolrich is hét merk voor wie houdt van duurzame, sportieve kleding en outdoorkleding. Dit merk met zijn rijke historie maakt nu geliefde ontwerpen voor wie woont en werkt in de stad en er een ontspannen lifestyle op nahoudt. Ontdek op Pauw.com de diverse Woolrich stijlen. De collectie omvat smaakvolle ontwerpen die door hun tijdloze uitstraling altijd perfect te combineren zijn.