Beste online kledingwinkel ter wereld

Ik ben al een aantal jaren klant bij Gorilla Wear en ik moet eerlijk toegeven dat ik het één van de fijnste kledingwinkels op het web vind. De webshop www.gorillawear.com biedt echt een uitstekende service. Elke keer als ik bestel krijg ik binnen 10 minuten een e-mail met de orderbevestiging en de dag erna zijn de spullen al onderweg. Gemiddeld duurt het drie dagen voordat ik mijn bestelling thuis ontvang. Ook tijdens vakanties en feestdagen is Gorrila Wear altijd razendsnel met bezorgen.

Ik ben zelf een groot fan van het merk maar over smaak valt natuurlijk te twisten. Ik ben zelf ook een groot liefhebber van de Amerikaanse cultuur en de kleding van Gorilla Wear is echt typisch Amerikaans. Ook zijn de bezorgkosten erg laag vergeleken met andere buitenlandse bedrijven waar ik wel eens kleding bestel. Voor nog geen 5 dollar wordt je bestelling vanuit de Verenigde Staten helemaal naar je huis gebracht. In het begin was ik wel wat wantrouwig met het bestellen van producten uit het buitenland. Als er wat misgaat is het moeilijker om je geld terug te krijgen. Echter heb ik dit bij Gorilla Wear nog nooit meegemaakt. Toen ik een product terugstuurde stond het geld binnen twee dagen weer op mijn rekening en ik kreeg later een cadeaubon van 5 euro als goedmakertje omdat ik ontevreden was. Als laatste vind ik het ook heel fijn dat de klantenservice in het Nederlands is.