Adriano Goldschmied jeans: premium denim met de ideale pasvorm

Celebrity’s als Eva Longoria weten het al lang: het merk Adriano Goldschmied (AG) biedt elk seizoen weer de mooiste jeans die het summum zijn qua pasvorm, wassingen, bewerking en design. Naast broeken van de hoogste kwaliteit maakt het merk ook andere items van denim, zoals jasjes en blouses. Het hele productieproces van de jeans, van het ontwerp tot de afwerking, vindt plaats in Los Angeles.

Zachte jeans van een denimexpert

De jeans bieden alles wat de drager zich maar kan wensen. De zachte stof zorgt voor een hoog draagcomfort en de pasvorm sluit mooi aan op het lichaam. Er is een keuze uit diverse wassingen en kleuren. Als het gaat om de stijl zijn ‘sophisticated’ en ‘klassiek’ twee termen die de collecties goed omschrijven. Pauw.com heeft een uitgebreide AG collectie, die elk seizoen weer de mooiste fits bevat.

Het merk is bedacht door modeontwerper Adriano Goldschmied, die zijn roots in Italië heeft en regelmatig in Milaan verblijft. Hij wordt ‘the Godfather of denim’ genoemd en heeft ook merken als Diesel en Replay opgericht. Samen met de Amerikaanse denimproducent Yul Ku lanceerde hij in 2000 AG Jeans, dat zich richt op het maken van luxe jeanscollecties.

Maatschappelijk betrokken fashion label

AG is inmiddels een chique lifestyle merk geworden voor zowel dames als heren en speelt in op de laatste trends. Wat het jeansmerk sympathiek maakt is dat het bij de productie van de collectie zoveel mogelijk rekening houdt met het milieu. Ook steunt AG een organisatie die schoon drinkwater verspreidt in ontwikkelingslanden.